dijous, 24 de setembre del 2009

Wargames històrics

Una any més la gent de "Vine i acota't" i "Wargames.cat" ens portaran una serie d'activitats relacionades amb els wargames històrics.

Quan pensem en wargames, normalment el primer que ve al cap és Warhammer, però no tot queda aquí, hi ha un munt de possibilitats diferents, mons màgics, futuristes i, sobretot, recreacions de combats històrics, doncs bé, aquí us deixem el llistat d'activitats que realitzaran perquè gaudiu d'aquest món:

Dissabte
First to Fight: Ja que fa 70 anys de la invasió de Polònia, a partir de les 11 hores, es representarà aquest fet amb la serie Europa de First to Fight.
Flames of War: Batalles a escala 15mm ambientades a la segona guerra mundial, concretament es representarà el front rus.
Fields of Glory: Batalles a escala 15mm ambientat a l'antiguitat.

Diumenge
Fire & Fury: Batalles a 15mm amb ambientació de la guerra civil americana.
Es tornarien a fer demostracions de Flames of War i Fields of Glory.

Si estas interessat en saber més sobre els wargames històrics, no perdis aquesta oportunitat, vine, juga i pregunta el que faci falta.





Wagames históricos

Un año más la gente de “Vine i acota't” i “Wargames.cat” nos traerán una serie de actividades relacionadas con los wargames históricos.

Cuando pensamos en wargames, normalmente lo primero que nos viene a la cabeza es Warhammer, pero no todo queda ahí, hay muchas más posibilidades distintas, mundos mágicos, futuristas y, sobretodo, recreaciones de batallas históricas, pues bien, aquí os dejamos el listado de actividades que realizaran para que podáis disfrutar de este mundo:


Sábado

First to Fight:
Ya que hace 70 años de la invasión de Polonia, a partir de las 11 horas, se representará este hecho con la serie Europa de First to Fight.
Flames of War: Batallas a escala 15mm. Ambientadas en la segunda guerra mundial, concretamente se representará el frente ruso.
Fields of Glory: Batallas a escala 15mm. Ambientadas en la antigüedad.

Domingo

Fire & Fury:
Batallas a 15mm con ambientación de la guerra civil americana.
Se volverán a hacer demostraciones de Flames of War y Fields of Glory.

Si estas interesado en saber más sobre los wargames históricos, no pierdas esta oportunidad, ven, juega y pregunta lo que necesites.