dimecres, 16 de setembre del 2009

Rol en viu: "Festa de final de curs"

La nit del dissabte, dins el pavelló firal, es realitzarà un rol en viu.
L'acte està adreçat a qualsevol persona interessada en aquesta activitat, tingui o no experiència, i amb ganes de riure i passar-s'ho bé.
El rol en viu porta el títol "Festa de final de curs" i tracta, com bé ens diu el nom, sobre el típic i tòpic fi de curs en un institut americà.

Qui no ha somiat algun cop en posar-se a la pell del típic quarterback guaperes d'institut; o la cap de les animadores; o la lletja, que esdevé guapa d'un dia per l'altra, i vol aconseguir que el noi dels seus somnis es fixi en ella; o els mil i un personatges típics de qualsevol pel·lícula adolescent americana.

I és que, aquest rol en viu, ple de tòpics i de temes i trames ben coneguts per els amants, o no, d'aquestes pel·lícules adolescents busca l'humor i la interacció dels jugadors, mentre beuen el tant vist ponche, i ballen el ritme dels últims hits americans.

I és que... s'apropa el ball de les Juguem!!!!!



Rol en vivo: "Fiesta de fin de curso"

La noche del sábado, dentro del pabellón, se realizará un rol en vivo.
El acto está dirigido a cualquier persona interesada en dicha actividad, tenga o no experiencia, y con ganas de reír y pasarlo bien.
El rol en vivo lleva por título "Fiesta de fin de curso" y trata, como bien nos dice el nombre, sobre el típico y tópico fin de curso en un instituto americano.

Quién no a soñado alguna vez con ser el típico quarterback guaperas del instituto; o la jefa de las animadoras; o la chica fea que, de un día por otro, se convierte en la más guapa y quiere conseguir que el chico de sus sueños se fije en ella; o los mil y un personajes típicos de cualquier película adolescente americana.

Y es qué, éste rol en vivo, lleno de tópicos y de temas y tramas bien conocidos por los amantes, o no, de éstas películas adolescentes, busca el humor y la interacción de los jugadores, mientras beben el típico ponche, y bailan al son de los últimos hits americanos.

Y es que... ¡se acerca el baile de las Juguem!!!!