dimecres, 23 de setembre del 2009

Premis NERF

Una de les activitats de les Juguem! d'enguany serà el NERF, com ja vam comentar.
Gràcies a Ca la Madrona i, sobretot, a Hasbro, el camp serà un dels plats forts d'aquesta edició.

Veniu a passar una estona entretinguda a la pista amb obstacles i, només per participar, us podreu endur una magnífica NERF N-STRIKE RECON CS-6.

Però si sou un grup de 4, no en teniu prou amb la zona oberta i voleu demostrar que sou els millors, podeu provar sort al torneig.
Els guanyadors s'emportaran un pack Dart Tag Strikefire per cap, que inclou 2 pistoles Dart Tag, 2 armilles i 2 ulleres de protecció.
Els finalistes no marxaran amb les mans buides. Ja que no serà fàcil arribar fins aquí, els regalarem 2 packs Dart Tag Strikefire!






Premios NERF

Una de las actividades de las Juguem! de este año será el NERF, como ya se comentó.
Gracias a Ca la Madrona y, sobretodo, a Hasbro, el campo será uno de los platos fuertes de esta edición.

Venid a pasar un buen rato a la pista abierta y, solo por participar, os podréis llevar una magnífica NERF N-STRIKE RECON CS-6.

Pero si sois un grupo de 4, no tenéis bastante con la zona abierta y queréis demostrar que sóis los mejores, podéis probar suerte con el torneo.
Los ganadores se llevarán un pack Dart Tag Strikefire por cabeza, que incluye 2 lanzadoras Dart Tag, 2 petos y 2 gafas de protección.
Los finalistas no se irán con las manos vacías. Ya que no será fácil llegar hasta la final, ¡les regalaremos 2 packs Dart Tag Strikefire!