dimarts, 8 de setembre del 2009

Joc de miniatures: Warmachine / Hordes

Preparat per una munt d'activitats sobre els jocs Warmachine i Hordes.

Campanya: El dissabte durant tot el dia es durà a terme un torneig de Warmachine/Hordes, però no serà un torneig normal. Serà similar a una campanya, els jugadors es distribuiran aleatòriament sobre la superfície d'un mapa i podran atacar les zones dels voltants, cada atac es representarà sobre una taula de joc convencional. El guanyador serà aquell que controli més zones del mapa al acabar el torneig. Però no tot és tant senzill, combats múltiples, escenaris especials, pactes, etc. El joc està servit.

Battle Royale: warcasters i warlocks a pèl sobre la taula de joc, combats continus fins que només en quedi un, qui serà el guanyador? Prova aquesta nova modalitat i converteix-te en el guanyador absolut.

A part, durant tot el cap de setmana hi haurà taules i miniatures disponibles per a totes aquelles persones que vulguin provar el joc, i si et quedes amb les ganes de comprar-lo no et preocupis, ja que la botiga Dungeon Comics tindrà tot el material necessari a les jornades per fer-te un exèrcit.

Si vols més informació sobre Warmachine/Hordes: www.privateerpress.com





Juego de minaturas: Warmachine / Hordes

Preparate par un montón de actividades sobre los juegos Warmachine y Hordes.

Campaña: El sábado durante todo el día se realizará un torneo de Warmachine/Hordes, pero no será un torneo normal. Será similar a una campaña, los jugadores se distribuirán aleatoriamente sobre la superficie de un mapa y podrán atacar las zonas colindantes, cada ataque se representará sobre una mesa de juego convencional. El ganador será aquel que controle más zonas del mapa al terminar el torneo. Pero no todo es tan simple, combates múltiples, escenarios especiales, pactos, etc. El juego está servido.

Battle Royale: warcasters y warlocks a pelo sobre la mesa de juego, combates continuos hasta que que solo quede uno, ¿quien será el ganador absoluto?

A parte, durante todo el fin de semana habrá mesas y miniaturas disponibles para todas aquellas personas que quieran probar el juego, y si te quedas con ganas de comprarlo no te preocupes, ya que la tienda Dungoen Comics tendrá todo el material necesario en las jornadas para hacerte un ejercito.

Si quieres más información sobre warmachine/hordes: www.privateerpress.com