dimarts, 6 d’octubre del 2009

ELS JOCS DE LA FAM

"Un passat de guerres ha deixat els 12 districtes que divideixen el país sobre el poder tirànic del "Capitoli". Com exemple d'autoritarisme i prepotència, el "Capitoli" obliga cada districte a enviar un noi i una noia, anomenats tributs, a un esdeveniment anual televisiu anomenat Els jocs de la Fam.
El Terreny hostil, les regles i l'audiència poden variar d'una edició dels jocs a una altra, però hi ha una constant: han de lluitar a mort entre ells fins que quedi un sol supervivent, UN DE SOL"

Aquesta és la sinopsi, a grans trets, d'Els jocs de la Fam, un llibre de la Suzanne Collins que nosaltres hem adaptat a un joc de rol massiu per les Juguem! d'enguany.
La partida de rol serà com a màxim de 24 jugadors, que interpretaran els diferents tributs dels 12 districtes en aquests sinistres jocs de supervivència, on hauran d'interactuar entre ells i l'ambient hostil per sobreviure als jocs i endur-se el gran premi.
La partida es farà el diumenge a les 11.30 del matí.




Los juegos del Hambre

"Un pasado de guerras ha dejado los 12 distritos que dividen el país bajo el poder tiránico del "Capitolio". Como ejemplo de su autoritarismo y prepotencia el "Capitolio" obliga a los 12 distritos a enviar a un chico y a una chica, llamados tributos, a un evento televisivo anual llamado Los juegos del Hambre.
El terreno hostil, las reglas y la audiencia pueden variar de una edición de los juegos a otra, pero hay una constante: deben luchar a muerte entre ellos hasta que quede solo un superviviente, UNO SOLO."

Ésta es la sinopsis, a grandes rasgos, de Los juegos del Hambre, un libro de Suzanne Collins que nosotros hemos adaptado a una partida de rol masiva en las Juguem! de éste año.
La partida de rol será como máximo de 24 jugadores, que interpretaran a los diferentes tributos de los 12 distritos en estos siniestros juegos de supervivencia, donde deberán de interactuar entre ellos i el ambiente hostil para sobrevivir a los juegos y llevarse el gran premio.
La partida se hará el domingo a las 11.30 de la mañana.

1 comentaris:

Anonymous ha dit...

m'ha encantat la idea dels Jocs de la Fam. jo he llegit el llibre i és fantàstic! us el recomano. Aina,Tous